כל המאמרים
- 30% מהעובדים בישראל נחשפו להתעמרות בעבודה
- אושרה תובענה ייצוגית נגד קסטרו שנתבעה מצד העובדים
- פרסמת לשון הרע במדור הומוריסטי – תפצה את הרב
- הגננות החרדיות שוות לא פחות
- נשות הכותל – כישלון במבחן בג"ץ
- אנטנות סלולאריות המוצבות בבניין מגורים מהוות סכנה בריאותית
- עיני 'האח הגדול' ישגיחו על מחשבי העובדים
- פיצוי גבוה לעובדת תיאטרון ירושלים שעישון פאסיבי נכפה עליה
- פסיקה תקדימית – קבלן כוח אדם לא יגלגל הפסדים על גב העובדים
- פסיקה - על הגופים המספקים שירותים חיוניים לצרכנים מוטלת מעין חובת נאמנות
- קרב שפיט
- עורך דין חופשת מחלה
- דיני עבודה ירושלים
- משרד עורכי דין לדיני עבודה בירושלים
- עורך דין בירושלים
- דיני עבודה ופיטורין
- דיני עבודה וביטוח לאומי בירושלים
- פיצוי הלנת שכר ירושלים
- עורכי דין פיצויי פיטורין ירושלים
- עורך דין לענייני פיצויי פיטורין בירושלים
- עורך דין פיצויי פיטורין ירושלים
- עורך דין דיני עבודה ירושלים
- איך כותבים עתירה לבג"ץ
- עורך דין עתירה לבג"ץ
- עורך דין לענייני פיטורין
- עורך דין פיטורין הריון ירושלים
- עורך דין חופשת מחלה בירושלים
- תביעת פיצויי פיטורין ירושלים
- עורך דין דמי הבראה בירושלים
- עורך דין פנסיה ירושלים
- עורך דין פיטורים ללא שימוע ירושלים
- עורך דין שימוע לא כדין
- עורך דין תשלום פיצויי פיטורין
- מומחה לדיני עבודה בירושלים
- עורך דין הלנת שכר ירושלים
- הרעת תנאים בירושלים
משרד עורכי דין לדיני עבודה בירושלים
עו"ד אורי ישראל פז | Up Law | פורסם 11:55 01/03/17
כאשר אתם מחפשים משרד עורכי דין דיני עבודה בירושלים, מה שאתם צריכים לחפש זה קודם כל משרד שמתמחה בתחום דיני עבודה, ששמו הולך לפניו בקרב לקוחות מרוצים, עם אנשי מקצוע שיכולים להיות שם בשבילכם.
יש לא מעט משרדי עורכי דין, וכל אחד יכול להציע הבטחות מושלמות, אבל חשוב לשבת ולהתייעץ עם מי שבאמת מבין בתחום דיני עבודה ויכול לעזור לכם לקדם את האינטרסים שלכם בזירה של בתי דין לעבודה, לפי הוראות של פסקי דין וחוקים בתחום דיני עבודה.
הליך משפטי הוא לא הליך שכל אחד יכול להבין בו, ללא לימודים אקדמיים וניסיון מקצועי רב, ולכן חשוב לבחור את משרד עורכי הדין הטוב ביותר והמתאים לכם בתחום של דיני עבודה.
ירושלים היא אחת הערים הגדולות ביותר בארץ, ועיר הבירה הרשמית של מדינת ישראל. יש בירושלים מספר גדול למדי של עובדים ומעסיקים מכל תחומי המשק והתעשייה. לאור נתון בסיסי זה, ניתן להבין כי מדובר בצורך אקוטי של אנשים להתייעץ בכל הנוגע לתחום המשפטי של דיני עבודה בירושלים. הכוונה היא לייעוץ וטיפול משפטי בנושאים כמו הלנת שכר, פיצויי פיטורין, זכויות נשים בהריון ולאחר לידה, דמי הבראה, חופשת מחלה וכיוצא באלה זכויות יסוד של כל עובד בישראל.
הן עובדים והן מעסיקים צריכים להבין את המשמעות של דיני עבודה בחיי היומיום שלהם. נכון שיש מעסיקים לדוגמה ולמופת, אבל לא כולם כאלה וצריך לדאוג לעובדים שמרגישים מקופחים, במסגרת מיצוי זכויות המוקנות לכל אחד ואחת לפי דיני עבודה, או לחלופין נקלעו לסיטואציה לא נעימה של עוגמת נפש והתעמרות בעבודה כתוצאה מהתנהלות מעסיק לא ראויה. לכן, תמיד חשוב להתייעץ עם עורך דין שמומחה בתחום דיני עבודה.
דיני עבודה בישראל מורכבים משני ענפים עיקריים: משפט העבודה האישי – שמסדיר את יחסי הגומלין בין העובד ובין המעסיק, ומשפט עבודה קיבוצי – המסדיר את מערכת היחסים בין ארגון עובדים לבין מעסיק או ארגון מעסיקים. מעבר לכך, כלול במשפט העבודה נושא הבטיחות בעבודה.
בשנת 1969 הוקמה בישראל מערכת משפטית נפרדת ועצמאית, היא מערכת בתי דין לעבודה, הדנה ופוסקת בסכסוכים בענייני עבודה וביטחון סוציאלי. כך נוצר בישראל תחום משפשי בפני עצמו שעוסק בדיני עבודה. למערכת משפטית זו ניתנה הסמכות העניינית לדון ולפסוק בשורה ארוכה של נושאים, שעניינם בעיקר תביעות בין עובד למעסיק, שעילתן יחסי עובד-מעסיק וחוזה עבודה, תביעות של עובדים ומעסיקים נגד קופות גמל, תביעות של עובד נגד ארגון עובדים הקשורות בחברות או בתחום פעולתו של הארגון בענייני עבודה, תביעות נגד המוסד לביטוח לאומי, תביעות נגד הממונה על הגמלאות, ותביעות בין צדדים להסכמים קיבוציים, או מי שיכולים להיות צדדים לאותם הסכמים, בעניין קיומו, תחולתו, פירושו, ביצועו, או הפרתו של הסכם קיבוצי. עוד הוענקה לבתי הדין לעבודה הסמכות העניינית לדון בעבירות השונות של מעסיקים על דיני עבודה וחוקי העבודה השונים.
לבתי הדין לעבודה שתי ערכאות – אזורית וארצית, ומכהנים בהם שופטים מקצועיים ונציגי ציבור, המתמנים בהמלצת ארגוני עובדים ומעסיקים. הקמת מערכת בתי הדין לעבודה תרמה להגברת המודעות בכל הנוגע למימוש זכויות הפרט בתחום דיני עבודה וביטחון סוציאלי, ועוררה פנייה למסלול משפטי נפרד ליישוב סכסוכים קיבוציים, מסלול שלא היה נהוג בטרם הוקמו בתי הדין לעבודה.
מטרת הקמתה של ערכאת שיפוט מיוחדת לענייני עבודה וביטחון סוציאלי, היא בחתירה לאיזון ביחסי הכוחות הפועלים במערכת יחסי העבודה בישראל. ככלל, ביחסי עבודה נקודת המוצא היא שהעובד הוא בעמדת נחיתות ביחס למעסיק. שופטי בג"ץ פסקו בעבר בנוגע לדיני עבודה כי "כאשר מדברים ביחס עובד-מעביד המדובר בקטגוריה משפטית, שהחברה מחילה על מערכת עובדתית לשם השגת מטרותיה. על פי רוב, יחסי הכוחות בין עובדים למעבידים אינם מאוזנים, והצדק החברתי מחייב התערבות להגן על העובד. דיני עבודה נועדו אפוא למנוע ניצולם של עובדים ולהגן על מעמדם, משום שאילו הדבר הושאר ל'כוחות השוק' ולדיני החוזים, מעמדם של העובדים היה עלול להיפגע".
לאור מורכבות התחום של דיני עבודה בישראל, מומלץ להתייעץ עם עורך דין שמתמחה בתחום המשפטי, ושהוא בעל ניסיון מקצועי בליטיגציה בבתי דין לעבודה. משרדנו עוסק בדיני עבודה מזה שנים רבות, ועו"ד אורי ישראל פז מתמחה הן במיצוי זכויות עובדים והן בהגנה על זכויות מעסיקים.
פרטים ליצירת קשר
טל': 072-2150666
נייד: 054-4316485
פקס: 072-2150999
דוא"ל: uri@uplaw.co.il
כתובת המשרד: רחוב עמק רפאים 24, ירושלים
לחצו לניווט וויז – WAZE למשרד
שעות פעילות המשרד:
ראשון-חמישי 9:00-18:00
שישי 9:00-13:00
הרשמה לניוזלטר
הרשמו לניוזלטר של Uplaw ונשלח לכם מאמרים מרתקים.
טופס יצירת קשר
משרד עו"ד Up Law
טופס יצירת קשר
משרד עו"ד Up Law
הרשמה לניוזלטר:
הרשמו לניוזלטר של Uplaw ונשלח לכם מאמרים מרתקים.